Acum este Dum Sep 05, 2010 8:40 pm

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Topicul clientilor
MesajScris: Mar Ian 06, 2009 5:30 pm 

Aici clientii nostri au permisiunea de posta atat reclamatiile cat si solutiile cu privire la aspectele neplacute intalnite in relatiile cu anumiti conducatori auto afiliati dispeceratului nostru.

Sus
 Neconectat   

Subiectul mesajului: Re: Topicul clientilor
MesajScris: Joi Aug 06, 2009 3:05 pm 

Apelez destul de des la serviciile voastre, dar nu mi s-a intamplat pana acum sa nimeresc peste un sofer atat de prost crescut....tot drumul a urlat la telefon ca nu pot spune ca a vb ...injurand de mama focului.Dupa ce am platit nu mai stia o simpla operatie matematica....iar cand l-am atentionat in privinta asta imi zice sa inchid usa cand ies in p****!Era un tanar ...pe o masina cielo....tom sau ceva la numar....eu inteleg ca are probleme dar nici chiar asa.Sincer...pacat de voi ...

Sus
 Neconectat   

Subiectul mesajului: Re: Topicul clientilor
MesajScris: Sâm Aug 15, 2009 1:49 pm 

va multumim pentru increderea acordata...vom cauta masina si soferul in cauza si sa fiti sigur ca vom discuta cu el si va suporta sanctiunile ce le merita. ne cerem scuze si speram ca vom continua colaborarea. va multumim pentru topic.

Sus
 Neconectat   

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]