Acum este Dum Sep 05, 2010 8:54 pm

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 2 mesaje ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: waxx66
MesajScris: Mie Ian 13, 2010 3:41 pm 

pt trica ,,,,, mai nene astea sunt probleme vechi din 2001 2002 si poate de cind a fost infiintat lux taxi in octombrie 99 apoi devenind euro taxi nu poate fi toata lumea multumita vremurile e dure foamea mare cit despre rechini eu zic ca multi sunt doar pestisori aparte ca in anumite timpuri sigla era un requin si din cei vechi si foarte vechi nu au mai ramas decit 2 3 la suta care se intelegeau mult mai bine ca acum si nu se prea calcau pe coada cam atit de la un requin batrin fost traiasca dispeceratul din galata si dispecerele din timpurile alea

Sus
 Neconectat   

Subiectul mesajului: Re: waxx66
MesajScris: Mie Ian 13, 2010 4:27 pm 

Locaţie: Iasi
Da mai nene , dar hai sa le rezolvam cumva , sa nu le lasam asa ca nu ajungem nicaieri.Nu stiu daca ai obs dar luxul incepe sa plece mai bine din statii ca noi si eu zic ca e o mare problema , pt noi angajatii , dar pe proprietari nu stiu daca ii doare capu' ei sa-si primeasca partea ca in rest ... Uita-te si tu in statiile de taxi cate masini de la lux vezi .(la euro sunt vreo 350 masini iar luxul are vreo 250-300).nu-i asa mare diferenta dar noi suntem minim 5-7 masini in statie iar luxul 2-3.eu asta o consider o mare problema , tu ce spui ? hai sa mai facem ceva si la firma asta , nu numai sa ne luam banii...

Sus
 Neconectat   

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 2 mesaje ]