Acum este Dum Sep 05, 2010 8:49 pm

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 1 mesaj ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sa faceti ceva
MesajScris: Mar Dec 29, 2009 1:04 pm 

Locaţie: Iasi
Firma Euro a decazut , motivele ar fi :
1.Lipsa controalelor la traseu o mare problema (sunt prea multi care au bug-uri pe statie sau gandaci etc.Toata lumea stie (sper) ca daca scoti cip-ul se afiseaza mai repede peleul.Acum "se poarta printre noi" un intrerupator pe statie care iti inchide cipul si se afiseaza doar peleul. NU e gandac sau altele e doar un intrerupator normal pus de cineva care se pricepe.De asta uneori raspund asa greu colegiii nostri si tre sa intrebe baza de 2-3 ori peleul ca sa confirme respectivul.)
2.Atitudinea colegilor nostri fata de clienti . Acum 3-4 ani era o mandrie sa lucrezi la Euro (Rechinii) . Erai bun daca erai la Euro (te apasai bine) , dar acum nu stiu ce s-a intimplat , am decazut. Acum alte firme (nu dam nume , nu-i frumos ) pleaca mai bine din statii ca noi.
3.Un pic de reclama mai multa n-ar strica pt nimeni . Alta firma (stiti si voi care , daca nu acultati mai mult radio ) isi face reclama foarte agresiv (radio , etc etc) ceea ce la noi conducerea au uitat sa mai faca , au facut acum in decembrie parca un pic si gata. Faceti fratilor si voi mai multa ca sa ne fie bine la toti , pregatiti promotii sau ... nu stiu orice , va ganditi voi la ceva nu ?? mai faceti cate o sedinta din cand in cand sa ne mai ascultati si noua durerile si supararile. Cam asta ar fi ce-am avut eu de spus . Am incredere in voi ca aceasta discutie nu va avea repercursiuni asuprea mea pt ca suntem oameni maturi si nu copii. Nu mai sunt indicativul 391 l-am schimbat . Va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun pt noi toti .

Sus
 Neconectat   

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 1 mesaj ]