| Autor |
Mesaj |
|
client
|
Subiectul mesajului: e frumos?! Scris: Dum Aug 30, 2009 8:36 am |
|
|
|
Azi dimineata ajung in iasi dupa o lunga calatorie cu autocarul prin tari straine. imi iau bagajele si ma indrept spre statia aproape goala din fata casei studentilor si pe drum soferul de pe taxi-ul cu indicativul 0885 imi face semn daca nu cumva ar dori sa ma transporte. Incarc bagajele ii spun destinatia, ma intreaba cam cat costa dupa care nemultumit de suma pe care ar putea obtine-o ma refuza si imi da bagajele jos, moment in care pierd si ultimul taxi ce astepta in statie. Toate astea s-au intamplat in jurul orei 08:30. e frumos? da bine la seriozitate? ... oricum, din fericire nu am stat mult pana ce a aparut un alt taxi, de la o alta firma, ce m-a dus la destinatie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
dispecerat
|
Subiectul mesajului: Re: e frumos?! Scris: Lun Aug 31, 2009 2:03 pm |
|
|
|
nu e frumos gestul respectivului sofer de taxi. as fi vrut daca ati fi observat nr. de inmatriculare al taxiului, indicativul corect pentru ca 0885 este nr. de autorizatie nicidecum indicativul. oricum am sa fac investigatii sa vad daca masina este la noi in dispecerat si daca o gasim voi sta de vorba cu soferul sa vad ce explicatii va da. ne cerem scuze anticipat de gestul soferului.
|
|
| Sus |
|
 |